ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΞΑΛΛΟΣ με τους παίκτες του ο Σωφρόνης – Αποφασισμένος να πάρει «κεφάλια»!

ΕΞΑΛΛΟΣ με τους παίκτες του ο Σωφρόνης – Αποφασισμένος να πάρει «κεφάλια»!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους παίκτες του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, ο προπονητής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την ήττα από την ΑΕΛ με 3-0.

Ουσιαστικά, εξέφρασε την αποφασιστικότητα, αλλά και την ετοιμότητα του να… πάρει “κεφάλια”, για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα είπε:

«Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ανάλυση. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της. Κάποια πράγματα στο παιχνίδι, δεν βγήκαν όπως τα θέλαμε. Αλλά θα παρθούν κάποιες σοβαρές αποφάσεις από τώρα για την ομάδα. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και τον Πρόεδρο και θα γίνουν ριζικές αλλαγές, ξεκάθαρο. Για τη δική μου άποψη και τον τρόπο που θέλω να παίζω, θα ενημερώσω τη διοίκηση. Η ευθύνη της ήττας είναι δική μου, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να σταματήσουν σήμερα».

Για το τι πήγε λάθος στο παιχνίδι μετά το καλό ξεκίνημα της ομάδας του, είπε: «Νομίζω το πλάνο ήταν όπως το περιμέναμε και χωρίς λόγο χάλασε το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα δεν επιτρέπονται και δεν το δέχομαι από κανέναν. Και γι΄ αυτό, όποιοι θέλουν να βρίσκονται σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να σκέφτονται ότι υπάρχει πίσω μια ομάδα, κόσμος, μια διοίκηση που προσπαθεί να δώσει τα πάντα για να μπορέσουμε να παίρνουμε βαθμούς απ΄ όλους τους αντιπάλους. Δεν με ενδιαφέρει αν είμαστε εκτός στόχων. Σημασία έχει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, να ικανοποιούμε τον κόσμο μας και να παίρνουμε βαθμούς. Τίποτε άλλο».

The post ΕΞΑΛΛΟΣ με τους παίκτες του ο Σωφρόνης – Αποφασισμένος να πάρει «κεφάλια»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top