ΕΞΑΛΛΟΣ με τους παίκτες του ο Σωφρόνης – Αποφασισμένος να πάρει «κεφάλια»!

ΕΞΑΛΛΟΣ με τους παίκτες του ο Σωφρόνης – Αποφασισμένος να πάρει «κεφάλια»!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους παίκτες του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, ο προπονητής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την ήττα από την ΑΕΛ με 3-0.

Ουσιαστικά, εξέφρασε την αποφασιστικότητα, αλλά και την ετοιμότητα του να… πάρει “κεφάλια”, για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα είπε:

«Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ανάλυση. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της. Κάποια πράγματα στο παιχνίδι, δεν βγήκαν όπως τα θέλαμε. Αλλά θα παρθούν κάποιες σοβαρές αποφάσεις από τώρα για την ομάδα. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και τον Πρόεδρο και θα γίνουν ριζικές αλλαγές, ξεκάθαρο. Για τη δική μου άποψη και τον τρόπο που θέλω να παίζω, θα ενημερώσω τη διοίκηση. Η ευθύνη της ήττας είναι δική μου, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να σταματήσουν σήμερα».

Για το τι πήγε λάθος στο παιχνίδι μετά το καλό ξεκίνημα της ομάδας του, είπε: «Νομίζω το πλάνο ήταν όπως το περιμέναμε και χωρίς λόγο χάλασε το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα δεν επιτρέπονται και δεν το δέχομαι από κανέναν. Και γι΄ αυτό, όποιοι θέλουν να βρίσκονται σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να σκέφτονται ότι υπάρχει πίσω μια ομάδα, κόσμος, μια διοίκηση που προσπαθεί να δώσει τα πάντα για να μπορέσουμε να παίρνουμε βαθμούς απ΄ όλους τους αντιπάλους. Δεν με ενδιαφέρει αν είμαστε εκτός στόχων. Σημασία έχει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, να ικανοποιούμε τον κόσμο μας και να παίρνουμε βαθμούς. Τίποτε άλλο».

The post ΕΞΑΛΛΟΣ με τους παίκτες του ο Σωφρόνης – Αποφασισμένος να πάρει «κεφάλια»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE