Κύπρος: Ανέκοψαν 25χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

Κύπρος: Ανέκοψαν 25χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

Υπόθεση οδήγησης  υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου μετά την ανακοπή οχήματος με οδηγό 25χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  χθες το απόγευμα μέλη της Τροχαίας Πάφου στην οδό Γεωργίου Χριστοφόρου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 25χρονο αλλοδαπό.

Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος  είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες και η εξέταση κατέδειξε θετική ένδειξη. Στην συνέχεια του έγινε πρόσθετο δείγμα το οποίο στάλθηκε στο Χημείο για επιστημονικές εξετάσεις . 

Ακολούθως το όχημα μεταφέρθηκε και κρατήθηκε για φύλαξη στην Τροχαία Πάφου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE