Κύπρος: Ανέκοψαν 25χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

Κύπρος: Ανέκοψαν 25χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

Υπόθεση οδήγησης  υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου μετά την ανακοπή οχήματος με οδηγό 25χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  χθες το απόγευμα μέλη της Τροχαίας Πάφου στην οδό Γεωργίου Χριστοφόρου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 25χρονο αλλοδαπό.

Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος  είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες και η εξέταση κατέδειξε θετική ένδειξη. Στην συνέχεια του έγινε πρόσθετο δείγμα το οποίο στάλθηκε στο Χημείο για επιστημονικές εξετάσεις . 

Ακολούθως το όχημα μεταφέρθηκε και κρατήθηκε για φύλαξη στην Τροχαία Πάφου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE