Κύπρος: Ανέκοψαν 25χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

Κύπρος: Ανέκοψαν 25χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

Υπόθεση οδήγησης  υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου μετά την ανακοπή οχήματος με οδηγό 25χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  χθες το απόγευμα μέλη της Τροχαίας Πάφου στην οδό Γεωργίου Χριστοφόρου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 25χρονο αλλοδαπό.

Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος  είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες και η εξέταση κατέδειξε θετική ένδειξη. Στην συνέχεια του έγινε πρόσθετο δείγμα το οποίο στάλθηκε στο Χημείο για επιστημονικές εξετάσεις . 

Ακολούθως το όχημα μεταφέρθηκε και κρατήθηκε για φύλαξη στην Τροχαία Πάφου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE