Κύπρος: Ανέκοψαν 25χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

Κύπρος: Ανέκοψαν 25χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

Υπόθεση οδήγησης  υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου μετά την ανακοπή οχήματος με οδηγό 25χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  χθες το απόγευμα μέλη της Τροχαίας Πάφου στην οδό Γεωργίου Χριστοφόρου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 25χρονο αλλοδαπό.

Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος  είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες και η εξέταση κατέδειξε θετική ένδειξη. Στην συνέχεια του έγινε πρόσθετο δείγμα το οποίο στάλθηκε στο Χημείο για επιστημονικές εξετάσεις . 

Ακολούθως το όχημα μεταφέρθηκε και κρατήθηκε για φύλαξη στην Τροχαία Πάφου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE