Πολίτης εισέβαλε έξαλλος στο ΡΙΚ με αφορμή το «El Diablo» - Έβριζε και φώναζε σε δημοσιογράφους

Πολίτης εισέβαλε έξαλλος στο ΡΙΚ με αφορμή το «El Diablo» - Έβριζε και φώναζε σε δημοσιογράφους

Νέο περιστατικό με αφορμή το τραγούδι της Κύπρου στην Eurovision με τίτλο «El Diablo» σημειώθηκε στο ΡΙΚ.

Πιο συγκεκριμένα, άντρας εισήλθε στην αυλή του χώρου και επιτέθηκε λεκτικά σε παρουσιαστή που βρισκόταν στο σημείο.

Ο εν λόγω άντρας άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον παρουσιαστή με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν άμεσα και να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Ο συγκεκριμένος άντρας που διαμαρτυρήθηκε για λίγα λεπτά αποχώρησε από το σημείο, ενώ αυτή την ώρα δίνει κατάθεση για το όλο συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE