Παραβίασε τα μέτρα και σέρβιρε κλέφτικο σε πελάτες

Παραβίασε τα μέτρα και σέρβιρε κλέφτικο σε πελάτες

Ακριβά θα πληρώσουν το κλέφτικο που αποφάσισαν να φάνε πολίτες στη Μονή, αφού καταγγέλθηκαν μαζί με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού παραβιάζοντας τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Κοντά στις 14:30 το μεσημέρι, εστιατόριο στη Μονή της Λεμεσού εντοπίστηκε να λειτουργεί παράνομα.

Η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελία τριών ατόμων, εκδίδοντας πρόστιμο αξίας 300 ευρώ, τόσο και του υπεύθυνου του εστιατορίου, που πήρε πρόστιμο 750 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.