Νέες αντιδράσεις για το «El Diablo» - Καλούν το ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις

Νέες αντιδράσεις για το «El Diablo» - Καλούν το ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις

Η Παγκύπρια Ένωση Ευαγγελικών Εκκλησιών, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει "τη λύπη της για την ατυχή επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, με τίτλο «Ο διάβολος»."

"Τόσο ο τίτλος όσο και οι στίχοι «έδωσα την καρδιά μου στον διάβολο» «αγαπώ τον διάβολο», ακόμα κι αν αποδοθούν μεταφορικά στο όνομα της τέχνης, δεν μπορούν να προσπεράσουν την κυριολεκτική ερμηνεία" αναφέρει.
 
Τέλος εκφράζει την ελπίδα  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις και να ανακαλέσει την απόφασή του για το τραγούδι που έχει επιλέξει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE