Νέες αντιδράσεις για το «El Diablo» - Καλούν το ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις

Νέες αντιδράσεις για το «El Diablo» - Καλούν το ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις

Η Παγκύπρια Ένωση Ευαγγελικών Εκκλησιών, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει "τη λύπη της για την ατυχή επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, με τίτλο «Ο διάβολος»."

"Τόσο ο τίτλος όσο και οι στίχοι «έδωσα την καρδιά μου στον διάβολο» «αγαπώ τον διάβολο», ακόμα κι αν αποδοθούν μεταφορικά στο όνομα της τέχνης, δεν μπορούν να προσπεράσουν την κυριολεκτική ερμηνεία" αναφέρει.
 
Τέλος εκφράζει την ελπίδα  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις και να ανακαλέσει την απόφασή του για το τραγούδι που έχει επιλέξει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

Την απόσυρση του ενδιαφέροντος της υποψηφιότητας της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, για το χρίσμα του υποψηφίου του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές Εκλογές κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE