Νέες αντιδράσεις για το «El Diablo» - Καλούν το ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις

Νέες αντιδράσεις για το «El Diablo» - Καλούν το ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις

Η Παγκύπρια Ένωση Ευαγγελικών Εκκλησιών, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει "τη λύπη της για την ατυχή επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, με τίτλο «Ο διάβολος»."

"Τόσο ο τίτλος όσο και οι στίχοι «έδωσα την καρδιά μου στον διάβολο» «αγαπώ τον διάβολο», ακόμα κι αν αποδοθούν μεταφορικά στο όνομα της τέχνης, δεν μπορούν να προσπεράσουν την κυριολεκτική ερμηνεία" αναφέρει.
 
Τέλος εκφράζει την ελπίδα  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις και να ανακαλέσει την απόφασή του για το τραγούδι που έχει επιλέξει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προς αναβολή η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Ο λόγος πίσω από το αίτημα

Προς αναβολή η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Ο λόγος πίσω από το αίτημα

Η τραγωδία στα ανοικτά της κατεχόμενης Κερύνειας φαίνεται να αλλάζει προσωρινά τον προγραμματισμό των επαφών στο Κυπριακό, καθώς το νέο τετ-α-τετ Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Έρχιουρμαν οδεύει προς μετάθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE