Νέες αντιδράσεις για το «El Diablo» - Καλούν το ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις

Νέες αντιδράσεις για το «El Diablo» - Καλούν το ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις

Η Παγκύπρια Ένωση Ευαγγελικών Εκκλησιών, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει "τη λύπη της για την ατυχή επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, με τίτλο «Ο διάβολος»."

"Τόσο ο τίτλος όσο και οι στίχοι «έδωσα την καρδιά μου στον διάβολο» «αγαπώ τον διάβολο», ακόμα κι αν αποδοθούν μεταφορικά στο όνομα της τέχνης, δεν μπορούν να προσπεράσουν την κυριολεκτική ερμηνεία" αναφέρει.
 
Τέλος εκφράζει την ελπίδα  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις και να ανακαλέσει την απόφασή του για το τραγούδι που έχει επιλέξει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE