Νέες αντιδράσεις για το «El Diablo» - Καλούν το ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις

Νέες αντιδράσεις για το «El Diablo» - Καλούν το ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις

Η Παγκύπρια Ένωση Ευαγγελικών Εκκλησιών, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει "τη λύπη της για την ατυχή επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, με τίτλο «Ο διάβολος»."

"Τόσο ο τίτλος όσο και οι στίχοι «έδωσα την καρδιά μου στον διάβολο» «αγαπώ τον διάβολο», ακόμα κι αν αποδοθούν μεταφορικά στο όνομα της τέχνης, δεν μπορούν να προσπεράσουν την κυριολεκτική ερμηνεία" αναφέρει.
 
Τέλος εκφράζει την ελπίδα  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ να κάνει δεύτερες σκέψεις και να ανακαλέσει την απόφασή του για το τραγούδι που έχει επιλέξει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE