Η πρόσκληση Γκουτέρες για την πενταμερή έφτασε στον Τατάρ

Η πρόσκληση Γκουτέρες για την πενταμερή έφτασε στον Τατάρ

Η πρόσκληση του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες για την άτυπη πενταμερή διάσκεψη για την Κύπρο στο τέλος Απριλίου στη Γενεύη, έχει φτάσει στον Τ/κ ηγέτη, αναφέρει σε γραπτή της δήλωση εκπρόσωπός του, Μπερνά Τσελίκ Ντογρούγιολ.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η κ. Ντογρούγιολ αναφέρει ότι στην επιστολή Γκουτέρες σημειώνει πως στόχος της άτυπης διάσκεψης είναι να διαπιστωθεί εάν, για να μπορέσουν να αρχίσουν επίσημες διαπραγματεύσεις, υπάρχει ή όχι κοινό έδαφος μεταξύ των πλευρών.
 
Η εκπρόσωπος του Ερσίν Τατάρ αναφέρει ότι την θετική απάντηση του Τ/κ ηγέτη στην πρόσκληση του ΓΓ του ΟΗΕ θα μεταφερθεί στον κ. Γκουτέρες μέσω της αντιπροσωπείας του ψευδοκράτους στην Νέα Υόρκη, αύριο, 1η Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.