ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλληλεγγύη: Ανακοίνωσε την 4η υποψηφιότητα στην Πάφο

Κίνημα Αλληλεγγύη: Ανακοίνωσε την 4η υποψηφιότητα στην Πάφο

Το Κίνημα Αλληλεγγύη ανακοίνωσε την 4η υποψηφιότητα στην Πάφο για τις Βουλευτικές.

Το Κίνημα Αλληλεγγύη ανακοινώνει ολοκληρωμένο το ψηφοδέλτιο της επαρχίας Πάφου, οι υποψήφιοι του οποίου δίνουν νέο αέρα στην επαρχία. Είναι νέοι, δραστήριοι και έτοιμοι να δώσουν μάχη για την επαρχία Πάφου, ώστε να μην αδικείται σε σχέση με άλλες επαρχίες.

Η ολοκλήρωση της ψηφοδελτίου έρχεται με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Βαρβάρας Δελιμπαλτίδου. Η Βαρβάρα Δελιμπαλτίδου είναι δικηγόρος, νομικός Σύμβουλος και διαμεσολαβήτρια. είναι ιδρυτικό μέλος και Γραμματέας του Σωματείου Ποντιακής Νεολαίας Κύπρου «Αναγέννηση». Περισσότερα για το βιογραφικό της Βαρβάρας Δελιμπαλτίδου μπορείτε να βρείτε εδώ:

Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι του Κινήματος Αλληλεγγύη για την επαρχία Πάφου είναι η Ανδρεάδης Τατιάνα, η Μαυράκη Κυριακή και ο Παπαγιάννης Χρίστος. Τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων για την επαρχία Πάφου έχουν αναρτηθεί σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.allileggii.com/voyleytikes-ekloges/#ipopsifioipafou

Τις επόμενες μέρες το Κίνημα Αλληλεγγύη θα ανακοινώσει τους υποψήφιους για όλες τις επαρχίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top