ΕΛΛΑΔΑ: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος

ΕΛΛΑΔΑ: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την παραίτησή του από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χρήστος Ταραντίλης.

Στο κείμενο της επιστολής του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστεί τον κ. Μητσοτάκη για την τιμή που του είχε κάνει να τον ορίσει υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, ωστόσο όπως τονίζει, οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Ο Χρήστος Ταραντίλης, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα δήλωσε πως «δεν υπάρχει ο παραμικρός πολιτικός λόγος στην απόφαση μου», ενώ συμπλήρωσε αναφορικά με τους λόγους που επικαλέστηκε πως «Είναι αρχή μου, πρώτα η οικογένεια».

Ο τέως πλέον κυβερνητικός εκπρόσωπος, συνεχίζει λέγοντας πως από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσει να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς για μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Την θέση του αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE