ΕΛΛΑΔΑ: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος

ΕΛΛΑΔΑ: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την παραίτησή του από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χρήστος Ταραντίλης.

Στο κείμενο της επιστολής του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστεί τον κ. Μητσοτάκη για την τιμή που του είχε κάνει να τον ορίσει υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, ωστόσο όπως τονίζει, οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Ο Χρήστος Ταραντίλης, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα δήλωσε πως «δεν υπάρχει ο παραμικρός πολιτικός λόγος στην απόφαση μου», ενώ συμπλήρωσε αναφορικά με τους λόγους που επικαλέστηκε πως «Είναι αρχή μου, πρώτα η οικογένεια».

Ο τέως πλέον κυβερνητικός εκπρόσωπος, συνεχίζει λέγοντας πως από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσει να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς για μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Την θέση του αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.