Η ΔΙΠΛΗ παρέμβαση «Πούρσα» στην ενδεκάδα

Η ΔΙΠΛΗ παρέμβαση «Πούρσα» στην ενδεκάδα

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, παρατάσσει τον ΑΠΟΕΛ με δύο αλλαγές, για τον ματς ενάντια στον Εθνικό Άχνας, συγκριτικά, με τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Οι Ντε Βινσέντι και Κατσαντώνης πήραν τη θέση των Λουντέμο και Κλωναρίδη.

 

The post Η ΔΙΠΛΗ παρέμβαση «Πούρσα» στην ενδεκάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE