Υποχρεωτικό σε μαθητές και προσωπικό σχολείων το rapid test - Τι γίνεται αν αρνηθούν;

Υποχρεωτικό σε μαθητές και προσωπικό σχολείων το rapid test - Τι γίνεται αν αρνηθούν;

Επιστροφή στα σχολεία σήμερα 1η Μαρτίου για τους μαθητές Α’ και Β’ Τάξης των δημόσιων και ιδιωτικών Λυκείων και Τεχνικών Σχολών.

Οπως ανέφερε και ο Υπ.Παιδείας , Πρόδρομος Προδρόμου στο τρίτο του ΡΙΚ, μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό , θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορωνοϊου.

Θετική ήταν η αντίδραση στο άκουσμα της είδησης αυτής από τους οργανωμένους γονείς μέσης εκπαίδευσης.

Ωστοσο "αν κάποιοι γονείς αρνούνται να παραχωρήσουν την συγκατάθεση τους για διενέργεια τεστ στα ανήλικα τέκνα τους, τότε δεν μπορούμε να τους υποχρεώσουμε". Αυτό που θα γίνει είναι οι μαθητές αυτοί να παρακολουθούν με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα τους, ανέφερε ο Υπ.Παιδείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επανέλαβε ότι οι αποφάσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης δεν προαναγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE