Υποχρεωτικό σε μαθητές και προσωπικό σχολείων το rapid test - Τι γίνεται αν αρνηθούν;

Υποχρεωτικό σε μαθητές και προσωπικό σχολείων το rapid test - Τι γίνεται αν αρνηθούν;

Επιστροφή στα σχολεία σήμερα 1η Μαρτίου για τους μαθητές Α’ και Β’ Τάξης των δημόσιων και ιδιωτικών Λυκείων και Τεχνικών Σχολών.

Οπως ανέφερε και ο Υπ.Παιδείας , Πρόδρομος Προδρόμου στο τρίτο του ΡΙΚ, μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό , θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορωνοϊου.

Θετική ήταν η αντίδραση στο άκουσμα της είδησης αυτής από τους οργανωμένους γονείς μέσης εκπαίδευσης.

Ωστοσο "αν κάποιοι γονείς αρνούνται να παραχωρήσουν την συγκατάθεση τους για διενέργεια τεστ στα ανήλικα τέκνα τους, τότε δεν μπορούμε να τους υποχρεώσουμε". Αυτό που θα γίνει είναι οι μαθητές αυτοί να παρακολουθούν με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα τους, ανέφερε ο Υπ.Παιδείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE