Λάρνακα: Σύλληψη 23χρονου για υπόθεση ναρκωτικών

Λάρνακα: Σύλληψη 23χρονου για υπόθεση ναρκωτικών

Στη σύλληψη 23χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 23χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών, τον περασμένο Ιούνιο, σε ανοιχτό χώρο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, στις 13 Ιουνίου 2020, μέλη της ΥΚΑΝ, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, διενήργησαν έρευνες σε δύο υποστατικά και δέκα οχήματα, στη Λάρνακα, καθώς και σε ανοιχτό χώρο πλησίον των υποστατικών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν κρυμμένα, σε διάφορα σημεία του ανοιχτού χώρου, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 50 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους 8 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και δύο σπαστήρες με ίχνη κάνναβης.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα. Τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, ύψους €13,730.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE