ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η τρομερή «ΚΑΝΟΝΙΑ» του Κούσουλου, ΕΔΕΙΞΕ κι άλλα πράγματα!

Η τρομερή «ΚΑΝΟΝΙΑ» του Κούσουλου, ΕΔΕΙΞΕ κι άλλα πράγματα!

Ήταν το πρόσωπο του αγώνα ο Γιάννης Κούσουλος στην πρώτη νίκη της Ομόνοιας επί του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν.

Η γκολάρα του Κύπριου διεθνούς χαφ, αποτέλεσε το καλύτερο «γιατρικό» για να ξεμπλοκαριστεί η ομάδα του Μπεργκ, αφού κατά το πρώτο ημίχρονο την ζόρισαν οι παίχτες του Γιαννέφσκι.

Μετά το γκολ του 24χρονου παίχτη, οι πράσινοι διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα τους, δεν τους απείλησε σε καμία φάση ο Ολυμπιακός.

Μπορούμε να σταθούμε λίγο παραπάνω στον «Κούσου», τον οποίο αγόρασε η Ομόνοια από τη Σαλαμίνα το Καλοκαίρι του 2018. Αποτέλεσε ουσιαστικά την πρώτη κίνηση – επένδυση του διαχειριστή της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου.

Την πρώτη σεζόν, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, αφού η επιλογή του «Αμερικάνου» να φέρει για τεχνικό διευθυντή τον Άνχελ Γκόμες, δεν αποδείχθηκε (εκ των αποτελεσμάτων) σωστή. Φυσιολογικό ήταν κι ο 22χρονος (τότε) κι «άβγαλτος» για μια ομάδα που ήθελε να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικές βλέψεις, να κάνει μια μέτρια χρονιά.

Με τον ερχομό του Μπεργκ, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, άρχισε κι αυτός να μπαίνει σιγά-σιγά στην εξίσωση. Παιχνίδι με παιχνίδι, εμφανιζόταν βελτιωμένος.

Όμως, η φετινή χρονιά είναι σούπερ για τον γεννημένο στη Λεμεσό (με καταγωγή από την Αμμόχωστο) κεντρικό χαφ. Όχι μόνο απέκτησε τρομερή χημεία με τον Ζόρντι Γκόμεθ, αλλά ο πολύπειρος Καταλανός, προφανώς τον βοήθησε να παίζει με πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Με το σπαθί του, κατάφερε ο Κύπριος παίχτης, να «αναγκάσει» τον Μπεργκ στα περισσότερα παιχνίδια, να αφήνει στον πάγκο τον Πορτογάλο Βίτορ Γκόμες.

Δεν είναι γέννημα-θρέμμα της Ομόνοιας, αφού ως γνωστό προέρχεται από τα πολύ παραγωγικά «εκκολαπτήρια» ταλέντων της Νέας Σαλαμίνας, όμως με την αδιάκοπη δουλειά του στις προπονήσεις και στο γήπεδο, παρουσίασε μεγάλη πρόοδο.

Φυσιολογικά το παλικάρι, έχει «κλέψει τις καρδιές» του λαού των πρασίνων!

The post Η τρομερή «ΚΑΝΟΝΙΑ» του Κούσουλου, ΕΔΕΙΞΕ κι άλλα πράγματα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top