ΚΥΠΡΟΣ

Με θετικές προβλέψεις ανοίγουν και πάλι οι Κυπριακοί αιθέρες

Με θετικές προβλέψεις ανοίγουν και πάλι οι Κυπριακοί αιθέρες

Αν και η πανδημία κράτησε «κλειστούς» τους κυπριακούς αιθέρες ωστόσο φαίνεται σύμφωνα με τους αριθμούς που έχει μπροστά της η διαχειρίστρια εταιρεία το καλοκαίρι θα έχουμε ροή τουρισμού.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» η Ανώτερη Δ/ντρια Επικοινωνίας και Αεροπορικής Ανάπτυξης Hermes, Μαρία Κουρούπη ανέφερε ότι η αλλαγή του πρωτοκόλλου και ο τρόπος που κατηγοριοποιούνται οι χώρες, φέρνουν στο νησί μας αύξηση πτήσεων.

«Ο προγραμματισμός για την φετινή χρονιά ξεκινώντας με διαφορετικό προγραμματισμό ανά μήνα προβλέπει ότι γύρω στις 50 αεροπορικές εταιρείες θα πραγματοποιήσουν ταξίδια. Το 2019 που είναι ένα σημείο αναφοράς είχαμε 70 αεροπορικές εταιρείες, επομένως το γεγονός ότι προγραμματίζονται πτήσεις από 50 εταιρείες είναι πολύ ενθαρρυντικό. Αν αφαιρέσω τις κύριες αγορές, δηλαδή τη Ρωσία, την Αγγλία και τη Ελλάδα, από κει και πέρα έχουμε πτήσεις από Ισραήλ, Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία, Ουκρανία, Σκανδιναβικές χώρες, τις Βαλτικές χώρες και βεβαίως επανέρχονται αρκετές χώρες από Μέση ανατολή και τον Κόλπο. Θα υπάρξουν και νέα δρομολόγια που ξεκίνησαν το 2020 το καλοκαίρι αλλά χρειάστηκε, όπως την Γαλλική αγορά π.χ. χρειάστηκε να διακοπούν λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης», ανέφερε.

Αναφερόμενη στο Ισραήλ και την ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών ανέφερε ότι «υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από αεροπορικές εταιρείες οι οποίες έχουν προγραμματίσει πτήσεις από τον Απρίλιο και μετά. Ενδεικτικά να σας πω ότι έχουμε γύρω στις 500 χιλιάδες αεροπορικές θέσεις προγραμματισμένες για τον Απρίλιο από και προς το Ισραήλ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top