ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kόκκινη του Σωφρόνη στον Τρουγιόλς…

Kόκκινη του Σωφρόνη στον Τρουγιόλς…

Από την Παρασκευή μετά την… καθαρή ήττα από την ΑΕΛ, έδειξε ο Σωφρόνης Αυγουστή, πόσο θυμωμένος ήταν με την ενέργεια του Χουάν Τρουγιόλς. 

Προανήγγειλε μάλιστα σημαντικές αποφάσεις. Πληροφορίες φέρουν τον Λεμεσιανό τεχνικό, να έχει ενημερώσει ήδη τον άτακτο Ισπανό μεσοαμυντικό, ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου Αντρέα Καραπακάκη, με τον οποίο είχε επικοινωνία ο προπονητής της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, φέρεται να έδωσε το μήνυμα στον Σωφρόνη να λάβει όποιες αποφάσεις πιστεύει, ότι θα αποβούν προς όφελος της ομάδας.

Bάσει των κανονισμών, η κίνηση του Τρουγιόλς να φτύσει αντίπαλο, θα του επιφέρει έξτρα καμπάνα έξι αγωνιστικών από τον αθλητικό δικαστή. Τούτο σημαίνει ότι ουσιαστικά η χρονιά τελείωσε γι αυτόν.

Πληροφορίες φέρουν τη διοίκηση να εξετάζει θέμα αποδέσμευσης του, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2022.

The post Kόκκινη του Σωφρόνη στον Τρουγιόλς… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top