Αρπαγή 14χρονης από 19χρονο στη Λεμεσό - Εντοπίστηκε και συνελήφθη

Αρπαγή 14χρονης από 19χρονο στη Λεμεσό - Εντοπίστηκε και συνελήφθη

Συνελήφθη χθες Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και τέθηκε υπό κράτηση 19χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής ανήλικης κάτω των 16 ετών, από τη φύλαξη του νόμιμου κηδεμόνα της. 

Εναντίον του 19χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια της διερεύνησης υπόθεσης 14χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό. 

Η 14χρονη είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στα μέσα Νοεμβρίου 2020 και εντοπίστηκε περί τα τέλη του ίδιου μήνα. Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης των συνθηκών της εξαφάνισής της, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 19χρονου, βάσει της οποίας εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. 

Ο 19χρονος εντοπίστηκε χθες, συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE