Αρπαγή 14χρονης από 19χρονο στη Λεμεσό - Εντοπίστηκε και συνελήφθη

Αρπαγή 14χρονης από 19χρονο στη Λεμεσό - Εντοπίστηκε και συνελήφθη

Συνελήφθη χθες Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και τέθηκε υπό κράτηση 19χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής ανήλικης κάτω των 16 ετών, από τη φύλαξη του νόμιμου κηδεμόνα της. 

Εναντίον του 19χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια της διερεύνησης υπόθεσης 14χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό. 

Η 14χρονη είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στα μέσα Νοεμβρίου 2020 και εντοπίστηκε περί τα τέλη του ίδιου μήνα. Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης των συνθηκών της εξαφάνισής της, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 19χρονου, βάσει της οποίας εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. 

Ο 19χρονος εντοπίστηκε χθες, συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.