Στις 5 Μαρτίου η συνάντηση Τατάρ – Μπορέλ

Στις 5 Μαρτίου η συνάντηση Τατάρ – Μπορέλ

Την Παρασκευή, 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, γραπτή δήλωση της εκπροσώπου του κ. Τατάρ, Μπεερνά Τσιελίκ Ντογρούγιολ αναφέρει ότι η συνάντηση θα γίνει στις 14.30 και ότι ο Τ/κ ηγέτης θα θέσει θέμα χαλουμιού και προμήθειας εμβολίων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE