Στις 5 Μαρτίου η συνάντηση Τατάρ – Μπορέλ

Στις 5 Μαρτίου η συνάντηση Τατάρ – Μπορέλ

Την Παρασκευή, 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, γραπτή δήλωση της εκπροσώπου του κ. Τατάρ, Μπεερνά Τσιελίκ Ντογρούγιολ αναφέρει ότι η συνάντηση θα γίνει στις 14.30 και ότι ο Τ/κ ηγέτης θα θέσει θέμα χαλουμιού και προμήθειας εμβολίων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE