Στις 5 Μαρτίου η συνάντηση Τατάρ – Μπορέλ

Στις 5 Μαρτίου η συνάντηση Τατάρ – Μπορέλ

Την Παρασκευή, 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, γραπτή δήλωση της εκπροσώπου του κ. Τατάρ, Μπεερνά Τσιελίκ Ντογρούγιολ αναφέρει ότι η συνάντηση θα γίνει στις 14.30 και ότι ο Τ/κ ηγέτης θα θέσει θέμα χαλουμιού και προμήθειας εμβολίων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE