Τσιούτης προς πολιτικά κόμματα: «H πανδημία δεν θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης»

Τσιούτης προς πολιτικά κόμματα: «H πανδημία δεν θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης»

Μετά από πληθώρα ανακοινώσεων, δηλώσεων και διαξιφισμών για τα μέτρα κατά της πανδημίας από τα πολιτικά κόμματα ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής δρ. Κωνσταντίνος Τσιούτης «κάνει μαθήματα» στους πολιτικούς.

«H πανδημία δεν θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στου twitter. Ξεκαθαρίζει μάλιστα  πως «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η Επιτροπή να χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς» αφού όπως ανέφερε στη συνέχει «Είμαστε καθαρά Επιστημονική Επιτροπή και γνώμονας των εισηγήσεων μας είναι αποκλειστικά η προάσπιση της δημόσιας υγείας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE