Κόκορας με λεπίδα στο πόδι σκότωσε τον ιδιοκτήτη του

Κόκορας με λεπίδα στο πόδι σκότωσε τον ιδιοκτήτη του

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας άνδρας στην Ινδία την απόφασή του να συμμετέχει σε παράνομες κοκορομαχίες.

Ο κόκκορας, ο οποίος είχε δεμένη στο πόδι του μια λεπίδα, του επιτέθηκε για να το σκάσει, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει θανάσιμα χτυπήματα στη βουβωνική χώρα.

Ο άνδρας πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία πριν φτάσει στο νοσοκομείο ης περιοχής Karimnagar, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Guardian.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβει 15 άτομα που οργάνωσαν τις παράνομες κοκορομαχίες στο χωριό Lothunur και αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, διοργάνωση κοκορομαχίας και παράνομο στοιχηματισμό.

Οι κοκορομαχίες έχουν απαγορευτεί στην Ινδία, ωστόσο υπάρχουν ακόμα ορισμένες περιοχές που διοργανώνονται παράνομοι αγώνες.

Σε αυτούς, κόκορες συγκεκριμένης ράτσας οπλίζονται με μαχαίρια 7,5 εκατοστών ή λεπίδες που δένονται στα πόδια τους και οι θεατές ποντάρουν ποιος θα μείνει ζωντανός.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE