Κόκορας με λεπίδα στο πόδι σκότωσε τον ιδιοκτήτη του

Κόκορας με λεπίδα στο πόδι σκότωσε τον ιδιοκτήτη του

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας άνδρας στην Ινδία την απόφασή του να συμμετέχει σε παράνομες κοκορομαχίες.

Ο κόκκορας, ο οποίος είχε δεμένη στο πόδι του μια λεπίδα, του επιτέθηκε για να το σκάσει, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει θανάσιμα χτυπήματα στη βουβωνική χώρα.

Ο άνδρας πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία πριν φτάσει στο νοσοκομείο ης περιοχής Karimnagar, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Guardian.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβει 15 άτομα που οργάνωσαν τις παράνομες κοκορομαχίες στο χωριό Lothunur και αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, διοργάνωση κοκορομαχίας και παράνομο στοιχηματισμό.

Οι κοκορομαχίες έχουν απαγορευτεί στην Ινδία, ωστόσο υπάρχουν ακόμα ορισμένες περιοχές που διοργανώνονται παράνομοι αγώνες.

Σε αυτούς, κόκορες συγκεκριμένης ράτσας οπλίζονται με μαχαίρια 7,5 εκατοστών ή λεπίδες που δένονται στα πόδια τους και οι θεατές ποντάρουν ποιος θα μείνει ζωντανός.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE