Τέσσερις νεαροί προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στον Αγρό

Τέσσερις νεαροί προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στον Αγρό

Η Mia και ο Oscar από την Ισπανία μαζί με την Adina μαζί και τον Mihai από Ρουμανία αποτελούν την ομάδα των εθελοντών που τους τελευταίους 2 μήνες προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην κοινότητα Αγρού. Οι εθελοντές φιλοξενούνται από τον Φιλοδασικό Σύνδεσμο του χωριού μέσω του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μέχρι στιγμής οι εθελοντές έχουν συντηρήσει τρία από τα πάρκα του χωριού, έχουν μαζέψει σκουπίδια από τους κεντρικούς δρόμους όσο και τις περιφερειακές οδικές αρτηρίες γύρω από τον Αγρό. Παράλληλα, έχουν φυτέψει πολλά δέντρα, έχουν κλαδέψει θάμνους και ασχολήθηκαν με τον καλλωπισμό των φυτών του χωριού. Προγραμματίζουν επίσης να διοργανώσουν εκστρατείες καθαριότητας και ανακύκλωσης, εργαστήρι επαναχρησιμοποίησης υλικών καθώς και να φτιάξουν μονοπάτια της φύσης.

Μέσα από τις πιο πάνω δραστηριότητες, σημειώνεται, οι νέοι εθελοντές θα ενσωματωθούν στην τοπική κοινωνία, θα γίνουν ενεργοί πολίτες, ενώ παράλληλα θα γνωρίσουν την κυπριακή κουλτούρα και φιλοξενία, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Απειλεί ο Λαριτζανί: Αν οι ΗΠΑ κόψουν το ρεύμα στο Ιράν σε μια ώρα, θα το κόψουμε σε όλη τη Μέση Ανατολή σε μισή

LIVE: Απειλεί ο Λαριτζανί: Αν οι ΗΠΑ κόψουν το ρεύμα στο Ιράν σε μια ώρα, θα το κόψουμε σε όλη τη Μέση Ανατολή σε μισή

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE