Καταζητείται 29χρονος για διαρρήξεις και κλοπές - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητείται 29χρονος για διαρρήξεις και κλοπές - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον IRAKLI TATUNASHVILI, 29 ετών από τη Γεωργία, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με τρεις διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2018-2019 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805020 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE