Εκτακτη ανακοίνωση Αστυνομίας: Eπικίνδυνο σημείο στον αυτοκινητόδρομο λόγω βροχοπτώσεων

Εκτακτη ανακοίνωση Αστυνομίας: Eπικίνδυνο σημείο στον αυτοκινητόδρομο λόγω βροχοπτώσεων

(18:25) Συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, στις δύο κατευθύνσεις προς Λευκωσία και προς Λάρνακα, ιδιαίτερα στην περιοχή Λυμπιών παρατηρείται, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος υδρολίσθησης των διερχόμενων οχημάτων.


 
Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο λόγω των βροχερών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, οι δρόμοι ενδεχομένως να είναι ολισθηροί.
 
Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE