ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λογικό με Βοζίνια-Ρούντκο, κάπως… σπάνιο με Πίττα-Θεοδώρου!

Λογικό με Βοζίνια-Ρούντκο, κάπως… σπάνιο με Πίττα-Θεοδώρου!

«Έφυγε» και η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, και η 27η του πρωταθλήματος συνολικά με μόλις τέσσερεις ποδοσφαιριστές να έχουν αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια των ομάδων τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Βοζίνια, τον γκολκίπερ της Πάφου, Αρτούρ Ρούντκο, τον επιθετικό της ΕΝΠ, Δημήτρη Θεοδώρου αλλά και τον Γιάννη Πίττα, του Απόλλωνα που κάνει τρομερή σεζόν φέτος.

Για τους τερματοφύλακες, είναι λίγο-πολύ αναμενόμενο, αφού δύσκολα βγαίνουν από την ενδεκάδα ότι είναι σταθεροί και αρκετά καλοί. Αυτό που κάνει εντύπωση και… σπανίζει είναι για τους δύο επιθετικούς και μάλιστα, είναι και Κύπριοι!

Δημήτρης Θεοδώρου και Γιάννης Πίττας, φαίνεται, εκτός από τον αγωνιστικό χώρο, και από τους αριθμούς τους, πως είναι απαραίτητοι για τις ομάδες τους, σε ένα ενδιαφέρον στατιστικό για τους δύο.

Στην περσινή σεζόν είχαν καταγράφει 23 συμμετοχές οι τερματοφύλακες Τόνιο (ΑΕΚ), Βοζίνια (ΑΕΛ), και οι Σίλντενφελντ-Ράγιος-Βργκοτς (Ανόρθωση), Μπόλιεβιτς (Δόξα), Μιγκελίτο (Εθνικός), Κίγνκσλεϊ-Λαμπό-Κορέια (Νέα Σαλαμίνα), Λέζιακς-Τιάγκο (Ομόνοια).

Την σεζόν 2018/19 μόνο ο Κίνγκσλεϊ (Nέα Σαλαμίνα) είχε αγωνιστεί και στις 32 αγωνιστικές!

Την σεζόν 2017/18 τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής είχαν οι Βοζίνια (3125 λεπτά), Αρούς (3240′), Βάλε (3150′), Βίκτορ (3143′), Ρομπέρζ (3060′) και Ντουβεντρού (3003′).

The post Λογικό με Βοζίνια-Ρούντκο, κάπως… σπάνιο με Πίττα-Θεοδώρου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top