ΠΑΦΟΣ: Γερή «μπάζα» διαρρηκτών από οικία- Βρήκε άνω-κάτω το σπίτι ο ιδιοκτήτης

ΠΑΦΟΣ: Γερή «μπάζα» διαρρηκτών από οικία- Βρήκε άνω-κάτω το σπίτι ο ιδιοκτήτης

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με λεία ρολόγια χειρός, μεγάλης αξίας και μεγάλο χρηματικό ποσό, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε σήμερα από ιδιοκτήτη κατοικίας, μόνιμο κάτοικο Χλώρακας, ότι τη Δευτέρα άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι του και απέσπασαν διάφορα αντικείμενα, ανάμεσα στα οποία δύο ρολόγια αξίας 30.000 ευρώ περίπου, το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και ένα αεροβόλο πιστόλι, αξίας 200 ευρώ. Η αξία των κλαπέντων αποτιμάται συνολικά σε 42.000 περίπου, σύμφωνα με την καταγγελία.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία αφού παραβίασαν κλειδωμένο συρόμενο αλουμινένιο παράθυρο στην κουζίνα με αιχμηρό αντικείμενο. 

Για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφάλεια έναντι κλοπής, ενώ η κατοικία δεν διέθετε σύστημα συναγερμού. Υπάρχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο ωστόσο ήταν εκτός λειτουργίας. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE