Ο Πέτσας δεν ξεχνά το… «αεροπλανάκι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με Τζούριακ-Ξιούρουππα

Ο Πέτσας δεν ξεχνά το… «αεροπλανάκι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με Τζούριακ-Ξιούρουππα

Ο Γιόζεφ Τζούριακ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας από το 1991 έως το 1993, έχει σήμερα γενέθλια (2/3) και κλείνει τα 59 χρόνια ζωής.

Ένας παλιός του συμπαίκτης, ο Κώστας Πέτσας, ευχήθηκε στο… «αεροπλανάκι» της Ομόνοιας γράφοντας: «Χρόνια πολλά Γιόζεφ, είσαι πάντα στις καρδίες μας. Ομόνοια αιώνια».

Η δημοσίευση του: 

The post Ο Πέτσας δεν ξεχνά το… «αεροπλανάκι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με Τζούριακ-Ξιούρουππα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE