Ο Πέτσας δεν ξεχνά το… «αεροπλανάκι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με Τζούριακ-Ξιούρουππα

Ο Πέτσας δεν ξεχνά το… «αεροπλανάκι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με Τζούριακ-Ξιούρουππα

Ο Γιόζεφ Τζούριακ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας από το 1991 έως το 1993, έχει σήμερα γενέθλια (2/3) και κλείνει τα 59 χρόνια ζωής.

Ένας παλιός του συμπαίκτης, ο Κώστας Πέτσας, ευχήθηκε στο… «αεροπλανάκι» της Ομόνοιας γράφοντας: «Χρόνια πολλά Γιόζεφ, είσαι πάντα στις καρδίες μας. Ομόνοια αιώνια».

Η δημοσίευση του: 

The post Ο Πέτσας δεν ξεχνά το… «αεροπλανάκι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με Τζούριακ-Ξιούρουππα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE