Ο Πέτσας δεν ξεχνά το… «αεροπλανάκι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με Τζούριακ-Ξιούρουππα

Ο Πέτσας δεν ξεχνά το… «αεροπλανάκι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με Τζούριακ-Ξιούρουππα

Ο Γιόζεφ Τζούριακ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας από το 1991 έως το 1993, έχει σήμερα γενέθλια (2/3) και κλείνει τα 59 χρόνια ζωής.

Ένας παλιός του συμπαίκτης, ο Κώστας Πέτσας, ευχήθηκε στο… «αεροπλανάκι» της Ομόνοιας γράφοντας: «Χρόνια πολλά Γιόζεφ, είσαι πάντα στις καρδίες μας. Ομόνοια αιώνια».

Η δημοσίευση του: 

The post Ο Πέτσας δεν ξεχνά το… «αεροπλανάκι» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με Τζούριακ-Ξιούρουππα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE