Survivor: Τι συνέβη με την Ελένη Χαμπέρη και λιποθύμησε

Survivor: Τι συνέβη με την Ελένη Χαμπέρη και λιποθύμησε

Δύσκολα τα πράγματα για την Ελένη Χαμπέρη στο Survivor. Η νεοφερμένη παίκτρια λίγο μετά το αγώνισμα της ασυλίας έχασε τις αισθήσεις της.

Όλα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν οι δυο ομάδες με τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό. Εκείνη τη στιγμή η παίκτρια από την ομάδα των Κόκκινων έχασε τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν οι πάντες. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος, που βρίσκονταν πλάι της, την σήκωσαν για να την μεταφέρουν άμεσα στον γιατρό του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με όσα είπε, αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός, η Ελένη Χαμπέρη λιποθύμησε καθώς της έπεσε η πίεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE