Άνδρας πήγε για ληστεία και το μετάνιωσε – Το απρόοπτο που τον έκανε να το βάλει στα πόδια

Άνδρας πήγε για ληστεία και το μετάνιωσε – Το απρόοπτο που τον έκανε να το βάλει στα πόδια

Δράστης στην Πάφο εισήλθε σε μίνι μάρκετ με σκοπό να ληστέψει αλλά τα σχέδια του χάλασαν.

Συγκεκριμένα, η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε χθες Τρίτη 3 Μαρτίου το βράδυ, σε μίνι μάκρετ στην Πάφο, όπου άνδρας φορώντας προστατευτική μάσκα και γάντια εισήλθε σε μίνι μάρκετ. Ακολούθως πήρε ένα προιόν και το έβαλε στο ταμείο ζητώντας από την υπάλληλο με σπαστά ελληνικά, να του δώσει τα χρήματα που βρίσκονται στο ταμείο.

Αμέσως μετά αντιλήφθηκε ότι στο υποστατικό βρισκόταν και άλλη υπάλληλος και τράπηκε σε φυγή. Οι δύο γυναίκες περιέγραψαν τον δράστη περίπου ηλικίας 25-30 ετών.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκεται και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE