Άνδρας πήγε για ληστεία και το μετάνιωσε – Το απρόοπτο που τον έκανε να το βάλει στα πόδια

Άνδρας πήγε για ληστεία και το μετάνιωσε – Το απρόοπτο που τον έκανε να το βάλει στα πόδια

Δράστης στην Πάφο εισήλθε σε μίνι μάρκετ με σκοπό να ληστέψει αλλά τα σχέδια του χάλασαν.

Συγκεκριμένα, η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε χθες Τρίτη 3 Μαρτίου το βράδυ, σε μίνι μάκρετ στην Πάφο, όπου άνδρας φορώντας προστατευτική μάσκα και γάντια εισήλθε σε μίνι μάρκετ. Ακολούθως πήρε ένα προιόν και το έβαλε στο ταμείο ζητώντας από την υπάλληλο με σπαστά ελληνικά, να του δώσει τα χρήματα που βρίσκονται στο ταμείο.

Αμέσως μετά αντιλήφθηκε ότι στο υποστατικό βρισκόταν και άλλη υπάλληλος και τράπηκε σε φυγή. Οι δύο γυναίκες περιέγραψαν τον δράστη περίπου ηλικίας 25-30 ετών.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκεται και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE