Άνδρας πήγε για ληστεία και το μετάνιωσε – Το απρόοπτο που τον έκανε να το βάλει στα πόδια

Άνδρας πήγε για ληστεία και το μετάνιωσε – Το απρόοπτο που τον έκανε να το βάλει στα πόδια

Δράστης στην Πάφο εισήλθε σε μίνι μάρκετ με σκοπό να ληστέψει αλλά τα σχέδια του χάλασαν.

Συγκεκριμένα, η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε χθες Τρίτη 3 Μαρτίου το βράδυ, σε μίνι μάκρετ στην Πάφο, όπου άνδρας φορώντας προστατευτική μάσκα και γάντια εισήλθε σε μίνι μάρκετ. Ακολούθως πήρε ένα προιόν και το έβαλε στο ταμείο ζητώντας από την υπάλληλο με σπαστά ελληνικά, να του δώσει τα χρήματα που βρίσκονται στο ταμείο.

Αμέσως μετά αντιλήφθηκε ότι στο υποστατικό βρισκόταν και άλλη υπάλληλος και τράπηκε σε φυγή. Οι δύο γυναίκες περιέγραψαν τον δράστη περίπου ηλικίας 25-30 ετών.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκεται και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.