Απαγορεύονται οι φουκούδες στα πεζοδρόμια – Επί ποδός η Αστυνομία

Απαγορεύονται οι φουκούδες στα πεζοδρόμια – Επί ποδός η Αστυνομία

Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται τις τελευταίες ημέρες ενόψει και της αγαπημένης ημέρας των Κύπριων που δεν είναι άλλη από την Τσικνοπέμπτη.

Καμία ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας δεν αναμένεται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την αυριανή ημέρα αναφέρει αρμόδια πηγή στην ιστοσελίδα μας, λέγοντας μας πως τα μέτρα που είναι σε ισχύ είναι ξεκάθαρα και απαγορεύονται οι συναθροίσεις. Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση ισχύει και για χώρους εργασίας.

Μέλη της Αστυνομίας Κύπρου θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν την Τσικνοπέμπτη και οι παραβάτες θα υποστούν τις συνέπειες σύμφωνα με τη νομοθεσία. Η Λεμεσός θα είναι στο επίκεντρο της αυριανής ημέρας, κυρίως λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στην πόλη αλλά και για γιατί η συγκεκριμένη ημέρα τιμάται δεόντως από τους Λεμεσιανούς.

Μάλιστα, η Αστυνομία Κύπρου έχει ενισχυθεί και με μέλη της Εθνικής Φρουράς για να μπορούν να διενεργούνται περισσότεροι έλεγχοι και να καλύπτονται περισσότερες περιοχές.

Καμία εξαίρεση δεν σημειώνεται ούτε για την Τσικνοπέμπτη αλλά ούτε και για Καθαρά Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE