Λεμεσός: Υπό κράτηση ο 23χρονος για υπόθεση κλοπής πανάκριβου ρολογιού και χρημάτων

Λεμεσός: Υπό κράτηση ο 23χρονος για υπόθεση κλοπής πανάκριβου ρολογιού και χρημάτων

Την εμπλοκή του στην υπόθεση φέρεται να παραδέχεται 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την κλοπή πανάκριβου ρολογιού, αξίας 120.000 ευρώ καθώς και χρηματικού ποσού 1.650 ευρώ. Τέθηκε σήμερα υπό διήμερη κράτηση.

Την υπόθεση είχε καταγγείλει 35χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος ανέφερε ότι η περιουσία του είχε κλαπεί, ενώ βρισκόταν σε ντουλάπι γυμναστηρίου ξενοδοχείου του κέντρου της Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE