Συνεχίζονται οι εργασίες για βελτιωτικά έργα στην Κάτω Πάφο

Συνεχίζονται οι εργασίες για βελτιωτικά έργα στην Κάτω Πάφο

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στην περιοχή του λιμανιού της Κάτω Πάφου για την δημιουργία των νέων σύγχρονων στάσεων για τις δημόσιες συγκοινωνίες και την ευρύτερη αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου. Οι εργασίες αποτελούν μέρος του μεγάλου έργου των 7,6 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία σύγχρονου δικτύου υποδομών δημοσίων συγκοινωνιών και δημόσιας υγιεινής στις περιοχές των Δήμων Πάφου και Γεροσκήπου.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος, στην περιοχή του λιμανιού καταργείται ο υφιστάμενος σταθμός μετεπιβίβασης και μεταφέρεται στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων, ενώ στο λιμανάκι δημιουργούνται νέες σύγχρονες στάσεις λεωφορείων και χώροι υγιεινής. Οριοθετούνται επίσης οι χώροι στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων και επανέρχεται η αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων προς και από το λιμανάκι από τη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, στην περιοχή δημιουργείται και κυκλικός κόμβος με στόχο την επίλυση των προβλημάτων της τροχαίας κίνησης σε περιόδους αιχμής. Δημιουργείται ασφάλτινος χώρος στάθμευσης με δενδροφυτεύσεις στο τεμάχιο που βρίσκεται δίπλα από την ταβέρνα «Χονδρός» και κλείνει για τη διενέργεια ανασκαφών από το Τμήμα Αρχαιοτήτων ο χωμάτινος χώρος στάθμευσης δίπλα από την Παναγία Λιμανιώτισσα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στην τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, με ρεαλισμό και έχοντας γνώση στις προκλήσεις που υπάρχουν, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE