Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To κράξιμο απο τους followers της μετά την εξόρμηση στον Παρνασσό εν μέσω πανδημίας (βιντεο)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To κράξιμο απο τους followers της μετά την εξόρμηση στον Παρνασσό εν μέσω πανδημίας (βιντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει υπέροχες στιγμές στον Παρνασσό μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, η πληθωρική παρουσιάστρια έχει δεχτεί αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media για την απόφασή της να κάνει διακοπές, εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Αυτό είχε ως συνέπεια να πάρει την απόφαση να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram. “Δεν προκαλεί;” της απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει με ιδιαίτερο καυστικό τρόπο: “Επειδή θέλει να γίνει influencer, βλέπω ένα τέχνασμα της Κωνσταντίνας. Βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο. Στα βίντεο δεν είναι η Κωνσταντίνα. Τι σου λέει αυτό; Ότι στις φωτογραφίες έχει πέσει ρετούς, ενώ στα βίντεο δεν μπορεί”.

“Όταν η μισή Ελλάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει… Το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει. Δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι, έχω παίξει 15 μπιρίμπες” απάντησε έξαλλος ο Κώστας Φραγκολιάς.

Πηγή: www.tlife.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE