Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To κράξιμο απο τους followers της μετά την εξόρμηση στον Παρνασσό εν μέσω πανδημίας (βιντεο)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To κράξιμο απο τους followers της μετά την εξόρμηση στον Παρνασσό εν μέσω πανδημίας (βιντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει υπέροχες στιγμές στον Παρνασσό μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, η πληθωρική παρουσιάστρια έχει δεχτεί αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media για την απόφασή της να κάνει διακοπές, εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Αυτό είχε ως συνέπεια να πάρει την απόφαση να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram. “Δεν προκαλεί;” της απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει με ιδιαίτερο καυστικό τρόπο: “Επειδή θέλει να γίνει influencer, βλέπω ένα τέχνασμα της Κωνσταντίνας. Βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο. Στα βίντεο δεν είναι η Κωνσταντίνα. Τι σου λέει αυτό; Ότι στις φωτογραφίες έχει πέσει ρετούς, ενώ στα βίντεο δεν μπορεί”.

“Όταν η μισή Ελλάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει… Το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει. Δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι, έχω παίξει 15 μπιρίμπες” απάντησε έξαλλος ο Κώστας Φραγκολιάς.

Πηγή: www.tlife.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE