Επικοινωνία Χριστοδουλίδη-Δένδια για τον σεισμό στην Ελασσόνα

Επικοινωνία Χριστοδουλίδη-Δένδια για τον σεισμό στην Ελασσόνα

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του, ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε την αλληλεγγύη του κυπριακού λαού προς την Ελλάδα, μετά τον σεισμό που σημειώθηκε στην Ελασσόνα.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε προς τον Έλληνα ομόλογό του την ετοιμότητα της Κύπρου να συνδράμει στη διαχείριση των συνεπειών του σεισμού.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σημείωσε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης επικοινώνησε μαζί του «για να εκφράσει την αλληλεγγύη του κυπριακού λαού και την ετοιμότητα της χώρας του να συνδράμει μετά το σεισμό που σημειώθηκε στην Κεντρική Ελλάδα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE