Επικοινωνία Χριστοδουλίδη-Δένδια για τον σεισμό στην Ελασσόνα

Επικοινωνία Χριστοδουλίδη-Δένδια για τον σεισμό στην Ελασσόνα

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του, ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε την αλληλεγγύη του κυπριακού λαού προς την Ελλάδα, μετά τον σεισμό που σημειώθηκε στην Ελασσόνα.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε προς τον Έλληνα ομόλογό του την ετοιμότητα της Κύπρου να συνδράμει στη διαχείριση των συνεπειών του σεισμού.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σημείωσε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης επικοινώνησε μαζί του «για να εκφράσει την αλληλεγγύη του κυπριακού λαού και την ετοιμότητα της χώρας του να συνδράμει μετά το σεισμό που σημειώθηκε στην Κεντρική Ελλάδα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE