Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή του σεισμού στην Ελλάδα- Έτρεχαν να σωθούν

Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή του σεισμού στην Ελλάδα- Έτρεχαν να σωθούν

Νέα βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την στιγμή του σεισμού των 6 ρίχτερ στην Ελασσόνα που ταρακούνησε σχεδόν όλη την χώρα.

Η ώρα του σεισμού που ήταν λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι ήταν ώρα που όλοι ήταν στις δουλειές του. Για τον λόγο αυτό θα δείτε ότι διακόπηκαν συνεντεύξεις, τηλεδιασκέψεις και άλλες δραστηριότητες. Προϊόντα έπεσαν από τα ράφια σούπερ μάρκετ ακόμα και στην Καλαμπάκα. Άνθρωποι έτρεχαν να σωθούν στα Τρίκαλα και στην Αριδαία.

Το πρώτο βίντεο που είδε το φως μετά τον σεισμό ήταν από σπίτι στα Τρίκαλα, με τον άνδρα που τραβά να καταγράφει τα πολύφωτα που «χορεύουν» και δεν κρύβει την αγωνία του.

Ένα άλλο βίντεο έρχεται από την Κοζάνη και καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την Κοζανίτικη Αποκριά και κατέγραψε στις ψύχραιμες αντιδράσεις του δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα, του προέδρου του ΟΑΠΝ Ζήση Μάρα και της δημοσιογράφου και υπεύθυνης του γραφείου Τύπου Νατάσας Χατζηγεωργίου.

Πηγή: Newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE