Β΄ Κατηγορία: Διπλό για τον ΑΣΙΛ, ισοπαλία στη Χλώρακα

Β΄ Κατηγορία: Διπλό για τον ΑΣΙΛ, ισοπαλία στη Χλώρακα

Με δύο εξ αναβολής αγώνες συνεχίστηκε σήμερα (03/03) το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Στη Χλώρακα ο τοπικός Ακρίτας αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την Ομόνοια Ψευδά σε παιχνίδι που αφορούσε εκκρεμότητα της 13ης αγωνιστικής.

Για τον Ακρίτα σκόραραν Ζήνωνος (4΄) και Πακταλιάς (65΄), ο Κουλουμπρής (52΄-85΄)πέτυχε τα τέρματα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στην Ξυλοτύμπου, ο ΑΣΙΛ Λύσης με σκόρερ τους Ράνο (8΄) και Χούτρη (74΄) νίκησε με 2-0 την τοπική ομάδα σε εκκρεμότητα που αφορούσε την 15η αγωνιστική.

The post Β΄ Κατηγορία: Διπλό για τον ΑΣΙΛ, ισοπαλία στη Χλώρακα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν τόνισε σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE