Ανακοίνωση-δέσμευση από την ΚΟΠ μετά τη σημερινή σύσκεψη για τη διαιτησία

Ανακοίνωση-δέσμευση από την ΚΟΠ μετά τη σημερινή σύσκεψη για τη διαιτησία

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ μετά το τέλος της σημερινής (03/03) έκτακτης συνεδρίας, όπου ασχολήθηκε αποκλειστικά με θέματα διαιτησίας.

Αναλυτικά:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ συνεδρίασε σήμερα και ασχολήθηκε αποκλειστικά με θέματα διαιτησίας.

Έγινε εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, στην παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλορατ Μάζιτς, ο οποίος παρουσίασε λεπτομερώς τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα στη Κυπριακή διαιτησία και ανέλυσε την προοπτική για το μέλλον.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρακολουθεί την κατάσταση σε σχέση με τη διαιτησία και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή συνέχιση και ολοκλήρωση των διοργανώσεων της».

The post Ανακοίνωση-δέσμευση από την ΚΟΠ μετά τη σημερινή σύσκεψη για τη διαιτησία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE