ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φωτιά στον Άγιο Ιλαρίωνα - Μάλλον προκλήθηκε από κεραυνό

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φωτιά στον Άγιο Ιλαρίωνα - Μάλλον προκλήθηκε από κεραυνό

Φωτιά ξέσπασε σε καφετέρια στο κατεχόμενο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα.

Από τα κατεχόμενα μεταδίδεται ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 16:45 και τα αίτιά της παραμένουν άγνωστα, ενώ η εφημερίδα Yeni Duzen αναφέρει πως η φωτια ξέσπασε μετά από κεραυνό.

Η πυρκαγιά μαίνεται εκτός ελέγχου και στην περιοχή έσπευσαν εκτός από την "ψευδοαστυνομία" και την "πυροσβεστική" και άνδρες του κατοχικού στρατού. Η καφετέρια δεν λειτουργούσε λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας και εξετάζεται κατά πόσο η φωτιά ξέσπασε από κεραυνό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE