Πέναλτι για τον Εθνικό και μετά από ΕΞΙ λεπτά… ΑΚΥΡΟΝ!

Πέναλτι για τον Εθνικό και μετά από ΕΞΙ λεπτά… ΑΚΥΡΟΝ!

Στο 21ο λεπτό του αγώνα κυπέλλου στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό, ο διαιτητής του αγώνα, Χρυσοβαλάντης Θεουλή, καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Αχνιωτών, για κτύπημα του Σωτηρίου στον Ταρασόφ.

Τελικά, μετά από ΕΞΙ λεπτά διαβουλεύσεων με τους VARίστες και έλεγχο της φάσης, ακύρωσε την απόφαση του στο 27΄, καταλογίζοντας οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης!

Πάλι καλά πάντως που εβαλε τουλάχιστον έξι λέπτά καθυστέρησης στο Α΄ ημίχρονο, αν και θα μπορούσε να υποδείξει και περισσότερα λεπτά, αφού υπήρξαν και δύο ακόμα διακοπές για τραυματισμούς παικτών!

The post Πέναλτι για τον Εθνικό και μετά από ΕΞΙ λεπτά… ΑΚΥΡΟΝ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.