Υπό έλεγχο η φωτιά στον κατεχόμενο Αγιο Ιλαρίωνα

Υπό έλεγχο η φωτιά στον κατεχόμενο Αγιο Ιλαρίωνα

Υπό έλεγχο τέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3/3 η φωτιά που ξέσπασε σε καφετέρια που λειτουργεί στο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδει το "πρακτορείο" του ψευδοκράτους, γίνονται τελικές ρίψεις νερού.

Ο "υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος" Φικρί Ατάογλου δήλωσε πως η καφετέρια καταστράφηκε ολοσχερώς και ότι η φωτιά ξέσπασε από κεραυνό. Ανέφερε επίσης ότι το κάστρο δεν υπέστη οποιαδήποτε ζημιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE