Υπό έλεγχο η φωτιά στον κατεχόμενο Αγιο Ιλαρίωνα

Υπό έλεγχο η φωτιά στον κατεχόμενο Αγιο Ιλαρίωνα

Υπό έλεγχο τέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3/3 η φωτιά που ξέσπασε σε καφετέρια που λειτουργεί στο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδει το "πρακτορείο" του ψευδοκράτους, γίνονται τελικές ρίψεις νερού.

Ο "υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος" Φικρί Ατάογλου δήλωσε πως η καφετέρια καταστράφηκε ολοσχερώς και ότι η φωτιά ξέσπασε από κεραυνό. Ανέφερε επίσης ότι το κάστρο δεν υπέστη οποιαδήποτε ζημιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.