Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο»

Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Στέλιος Ανδρέου.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε για τη νίκη, προηγηθήκαμε και αν βάζαμε το πέναλτι, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Έχουμε όμως το δεύτερο παιχνίδι για να τα διορθώσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν μας ενδιαφέρει μόνο το Κύπελλο, αλλά αυτός είναι ο κύριος στόχος μας και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

The post Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE