Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο»

Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Στέλιος Ανδρέου.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε για τη νίκη, προηγηθήκαμε και αν βάζαμε το πέναλτι, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Έχουμε όμως το δεύτερο παιχνίδι για να τα διορθώσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν μας ενδιαφέρει μόνο το Κύπελλο, αλλά αυτός είναι ο κύριος στόχος μας και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

The post Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.