Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο»

Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Στέλιος Ανδρέου.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε για τη νίκη, προηγηθήκαμε και αν βάζαμε το πέναλτι, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Έχουμε όμως το δεύτερο παιχνίδι για να τα διορθώσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν μας ενδιαφέρει μόνο το Κύπελλο, αλλά αυτός είναι ο κύριος στόχος μας και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

The post Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE