Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο»

Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Στέλιος Ανδρέου.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε για τη νίκη, προηγηθήκαμε και αν βάζαμε το πέναλτι, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Έχουμε όμως το δεύτερο παιχνίδι για να τα διορθώσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν μας ενδιαφέρει μόνο το Κύπελλο, αλλά αυτός είναι ο κύριος στόχος μας και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

The post Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην αγορά εργασίας με στήριξη οι νέοι με αναπηρίες - Το σχέδιο που ανακοίνωσε ο ΠτΔ

Στην αγορά εργασίας με στήριξη οι νέοι με αναπηρίες - Το σχέδιο που ανακοίνωσε ο ΠτΔ

Ο στόχος μας είναι η πλήρης συμμετοχή των νέων με αναπηρίες στην κοινωνία μέσα από ίσες ευκαιρίες, ανέφερε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την παρουσίαση της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για το Πλαίσιο Πολιτικής για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, την Απασχόληση και την Φροντίδα των Ενηλίκων Ατόμων με Αναπηρίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE