Κάηκαν ιστορικά αντικείμενα μετά τη πυρκαγιά στον Άγιο Ιλαρίωνα

Κάηκαν ιστορικά αντικείμενα μετά τη πυρκαγιά στον Άγιο Ιλαρίωνα

Χωρίς ζημιές στο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα στα κατεχόμενα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαρτίου και κατασβέστηκε τρεις ώρες αργότερα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε μετά από κεραυνό που κτύπησε την καφετέρια η οποία κάηκε ολοσχερώς με την Πυροσβεστική να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες κατάσβεσης της. 

Ο ιδιοκτήτης της καφετερίας σε δηλώσεις του, ανάφερε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε ιστορικά αντικείμενα και κάηκε έκθεση φωτογραφίας που υπήρχε στο χώρο.

Ευτυχές το γεγονός ότι στο κάστρο δεν καταγράφονται ζημιές, ωστόσο σήμερα θα καταγραφούν περεταίρω ζημιές που σημειώθηκαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.