Κάηκαν ιστορικά αντικείμενα μετά τη πυρκαγιά στον Άγιο Ιλαρίωνα

Κάηκαν ιστορικά αντικείμενα μετά τη πυρκαγιά στον Άγιο Ιλαρίωνα

Χωρίς ζημιές στο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα στα κατεχόμενα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαρτίου και κατασβέστηκε τρεις ώρες αργότερα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε μετά από κεραυνό που κτύπησε την καφετέρια η οποία κάηκε ολοσχερώς με την Πυροσβεστική να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες κατάσβεσης της. 

Ο ιδιοκτήτης της καφετερίας σε δηλώσεις του, ανάφερε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε ιστορικά αντικείμενα και κάηκε έκθεση φωτογραφίας που υπήρχε στο χώρο.

Ευτυχές το γεγονός ότι στο κάστρο δεν καταγράφονται ζημιές, ωστόσο σήμερα θα καταγραφούν περεταίρω ζημιές που σημειώθηκαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE