Πυργκαγιά σε υποστατικό στη Λάρνακα – ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο

Πυργκαγιά σε υποστατικό στη Λάρνακα – ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο

Φωτιά μαίνεται σε υποστατικό στην Λάρνακα αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε σε υποστατικό και πρόκειται για ξύλινη αποθήκη, η οποία χρησιμοποιείται ως κουζίνα από τ/κ κατοικία, στην οδό Πιαλέ Πασιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, στο σημείο έσπευσαν από τη πρώτη στιγμή μέλη της Υπηρεσίας, ενώ η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο.

Τα αίτια διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE