Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στο βρέφος που γεννήθηκε νεκρό – Εξετάσεις στο εξωτερικό

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στο βρέφος που γεννήθηκε νεκρό – Εξετάσεις στο εξωτερικό

Διενεργήθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του βρέφους που γεννήθηκε νεκρό, μετά από τοκετό στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας την Τετάρτη 2 Μαρτίου.

Την νεκροτομή διενέργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ παρόν βρισκόταν και ο κ. Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας.

Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους, ενώ θα σταλούν εξειδικευμένες εξετάσεις στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζουμε ότι για την υπόθεση προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία ο πατέρας του βρέφους και έχουν ξεκινήσει έρευνες για αιφνίδιο θάνατο.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του κυοφορούσε δίδυμα και το ένα από αυτά γεννήθηκε νεκρό την Τρίτη 2 Μαρτίου μετά από καισαρική. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ανάφερε ότι διερευνάται αιφνίδιος θάνατος.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το ιστορικό γιατρών και προσωπικού, ενώ έχουν αρχίσει οι λήψεις καταθέσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE