ΔΙΕΘΝΗ

Σάλος στην Τουρκία από τεράστια πινακίδα στη Νέα Υόρκη κατά του Ερντογάν

Σάλος στην Τουρκία από τεράστια πινακίδα στη Νέα Υόρκη κατά του Ερντογάν

Σάλος έχει προκληθεί στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την τεράστια ψηφιακή πινακίδα που εμφανίστηκε στο κέντρο της Νέας Υόρκης, στην Time Square, και ανέγραφε το σύνθημα : STOP ERDOGAN.

Μάλιστα μία γυναίκα που ανήρτησε το σχετικό βίντεο ακούγεται να λέει «Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στη Νέα Υόρκη, θα πρέπει να πλήρωσαν πολλά χρήματα για να αγοράσουν αυτό το χώρο».

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του SIGMALIVE, Μαρία Ζαχαράκη, η ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος (ΑΚΡ), Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος σε αναρτήσεις του στο twitter κατηγόρησε την οργάνωση του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν για δυσφημιστική καμπάνια κατά του Ερντογάν. 

«Η ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ αποτελεί απειλή τόσο για την ανθρωπότητα όσο και για την Τουρκία. Η ηγεσία της FETÖ είναι εχθρός της ανθρωπότητας και εχθρός της Τουρκίας όπως και το ΡΚΚ» ανέφερε, προσθέτοντας ότι «οι επιθέσεις κατά του προέδρου μας είναι επιθέσεις κατά του έθνους μας»

Ο Ομέρ Τσελίκ είπε ότι με αυτή τη δυσφημιστική καμπάνια «το προδοτικό δίκτυο [FETÖ] πρόσθεσε μια νέα σελίδα στην προδοσία του, στοχοποιώντας τον πρόεδρό μας με ψεύτικες καμπάνιες στη Νέα Υόρκη, όπως το STOP ERDOGAN.

Ο Τσελίκ επεσήμανε ότι η οργάνωση αυτή δεν μπορεί να σταματήσει την Τουρκία και τον πρόεδρο της που τον θεωρεί ως το μεγαλύτερο εμπόδιο στα προδοτικά της σχέδια.

«Το τουρκικό έθνος στηρίζει τον πρόεδρό του. Υπό την ηγεσία του Ερντογάν ο αγώνας κατά αυτής της οργάνωσης του τρόμου και της προδοσίας θα συνεχιστεί ως το τέλος», τόνισε.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο «Αναντολού», η επιγραφή «κατέβηκε» από την Times Square εξαιτίας της αντίδρασης της τουρκικής κοινότητας στις ΗΠΑ.

Στο μεταξύ, αντι-εκστρατεία υπέρ της τουρκικής κυβέρνησης και κατά του Γκιουλέν και του ΡΚΚ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη με ειδικά φορτηγά που φέρουν επιγραφές όπως: «ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΚΚ, PYD, FETO» «ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ»

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top