Απίστευτο: Έβγαλε το εσώρουχό της σε σούπερ μάρκετ και το έκανε μάσκα

Απίστευτο: Έβγαλε το εσώρουχό της σε σούπερ μάρκετ και το έκανε μάσκα

Μία γυναίκα πήγε στο κατάστημα δίχως μάσκα και όταν της έγινε παρατήρηση έκανε το... απίστευτο.

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα, κατέβασε το μαύρο G-string της και το φόρεσε σαν μάσκα!

Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, από τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω της, ωστόσο ορισμένοι την επικρότησαν για την ιδέα της.

Αντίστοιχες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί και στο Κίεβο της Ουκρανίας αλλά και στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως πολλές χώρες ενώ έχουν υποχρεωτική τη χρήση μάσκας, στην περιγραφή για το τι μπορεί να καλύψει το πρόσωπο υπάρχει ασάφεια τέτοια που να μην κάνει ένα εσώρουχο ακατάλληλο.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE