Άλεξ Παναγή: Καταγγελία-σοκ για Κύπριο ηθοποιό στα 10 του: Έσπρωξε τα χέρια μου στα γεννητικά του όργανα

Άλεξ Παναγή: Καταγγελία-σοκ για Κύπριο ηθοποιό στα 10 του: Έσπρωξε τα χέρια μου στα γεννητικά του όργανα

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε μιλώντας στον Alpha ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης Άλεξ Παναγή, ο οποίος καταγγέλλει την κακοποίηση που δέχθηκε από ηθοποιό στα καμαρίνια του ΘΟΚ όταν ήταν 10 μόλις χρονών, περίπου το 1980.

“Έπαιζα στην παράσταση, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του, πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχο του, με έβαλε να του κάνω μασάζ, μετά έσπρωξε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ και όταν πήγε να με τραβήξει κοντά του απλά έφυγα, δηλαδή σαν ζαρκάδι την έκανα προς την πόρτα, έκλεισα την πόρτα, κατέβηκα κάτω, τρομοκρατήθηκα…”

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy (εδώ)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE