Βλέπει Αναστασιάδη στις 10:30 τη Δευτέρα η Λουτ

Βλέπει Αναστασιάδη στις 10:30 τη Δευτέρα η Λουτ

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα δεχθεί την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Τζέιν Χολ Λουτ, τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου, στις 10.30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει να εξεταστεί το θέμα της αποδοχής και της εφαρμογής από μέρους της Τουρκίας του διεθνούς δικαίου και των ευρωπαϊκών αρχών και αξιών και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της απέναντι τις χώρες μέλη της ΕΕ αλλά και της συμβολής της στην επίλυση του Κυπριακού, πρόσθεσε.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE