Βλέπει Αναστασιάδη στις 10:30 τη Δευτέρα η Λουτ

Βλέπει Αναστασιάδη στις 10:30 τη Δευτέρα η Λουτ

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα δεχθεί την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Τζέιν Χολ Λουτ, τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου, στις 10.30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει να εξεταστεί το θέμα της αποδοχής και της εφαρμογής από μέρους της Τουρκίας του διεθνούς δικαίου και των ευρωπαϊκών αρχών και αξιών και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της απέναντι τις χώρες μέλη της ΕΕ αλλά και της συμβολής της στην επίλυση του Κυπριακού, πρόσθεσε.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE