Βλέπει Αναστασιάδη στις 10:30 τη Δευτέρα η Λουτ

Βλέπει Αναστασιάδη στις 10:30 τη Δευτέρα η Λουτ

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα δεχθεί την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Τζέιν Χολ Λουτ, τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου, στις 10.30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει να εξεταστεί το θέμα της αποδοχής και της εφαρμογής από μέρους της Τουρκίας του διεθνούς δικαίου και των ευρωπαϊκών αρχών και αξιών και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της απέναντι τις χώρες μέλη της ΕΕ αλλά και της συμβολής της στην επίλυση του Κυπριακού, πρόσθεσε.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE